Почетна Нови производи За нас Квалитет Каталози Контакт
Производи
Најпродавани

 
Совети
Совети 1 - 1 од вк. 1 Стрaница бр.   1  
Уредување

           Кога уредувате одредена просторија или дел од просторот во Вашиот дом, понекогаш е тешко да составите функционална и истовремено визуелно убава композиција.  Затоа во нашиот продажен салон, ви нудиме бесплатни совети, сугестии и идеи од нашите архитекти, како најдобро да ги оргнизирате парчињата мебел.

 

*Бесплатните совети се однесуваат на продажната програма на Леснина Ми  - Скопје.

     
Најново !!!
Офис 10
Вести
Ваши прашања
Ваши Коментари