Sale

Ortopedic Plus

11.490,00 ден18.890,00 ден

Categories: ,
Clear

Description

Достапен во димензии :
90 х 200см
100 х 200см
190 х 160см

*Производ на компанијата HILDING ANDERS

Additional information

Димензии

90х200цм, 100х200цм, 160х190цм