Мове

  • Опис
  • Постави прашање

Опис

Оваа гарнитура претставува модуларен систем кој може да се користи како софа, фотелја или маса. Вдлабнатата платформа е основа за вметнување на елементите.
Секое парче може да функционира
независно, поради што може да биде одлично прилагодена на секаков вид простор, особено канцеларии.

Висина  81 см
Висина на седиштето
42 см
Длабочина на седиштето 60 см

    [recaptcha]

    Слични производи