Плежер

  • Опис
  • Постави прашање

Опис

Седечка гарнитура што може да се спушти на полулежечка положба, благодарение на нејзиниот флексибилен потпирач за глава и флексибилност на конструкцијата.

Таа нуди одлична удобност.

Висина  80/100 см
Висина на седиштето
44см
Длабочина на седиштето 52см

    [recaptcha]

    Слични производи