Хипо

  • Опис
  • Постави прашање

Опис

Монолитната структура содржи механизам за спиење, што го претвора ХИПО во удобен кревет. Неговата сигурна и компактна форма е нагласена со декоративни детали за работ, што ја прави оваа софа прилагодлива за секаков вид простор.

Висина  85 см
Висина на седиштето
48 см
Длабочина на седиштето 57 см

    [recaptcha]

    Слични производи