Опис

Работна столица XS

  • Седиште и наслон: полиуретански сунѓер
  • Синхро механизам со 2 рачки
  • Подвижни UP AND DOWN раконаслони
  • Полиамидна база и лифтомат
  • Можност и со бела апликација на наслон и седиште