Аино

35.413,00 ден66.300,00 ден

Исчисти

Опис

АИНО (AINO)

Заоблената форма на модуларната софа АИНО е нагласена со симпатични дрвени ногарки и перници достапни во повеќе бои.
Благодарение на длабочината на седиштето, моделот е исклучително удобен, што го прави пожелно парче мебел за дома, но и за во Вашата канцеларија.

Висина: 74см
Висина на седиштето: 42см
Длабочина на седиштето: 65см

Димензии:

Фотелја: 103х99х74цм

Двосед: 180х104х74цм

Тросед:200х104х74цм

*Седиште- брановидно жичано јадро
Можност за изработка во мебел штоф и кожа.

*Цената е изразена за штоф кат.1

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Елементи

двосед, тросед, фотелја