-10%

Акари

36.270,00 ден

Опис

Фотелја Акари

Софа Акари ги спојува елегантните геометриски пропорции со длабоко привлчниот луксуз.Со своите карактеристични агли, форми во облик на лак и инхерентно пријатни шерници за седење, софата Акари може да биде јадро на секој простор.

 

Дименизии:

висина: 108цм

длабочина: 78цм

ширина: 81цм

висина на седиште: 45цм

длабочина на седиште: 47цм

 

*можност за изработка во мебел штоф и кожа

*можност за избор на подножје (ногари)

**Цената е изразена за изработка во мебел штоф кат.1 и подножје како на фотографијата