-14%

Комплет столици Алина – Оранж

27.500,00 ден

Категорија

Опис

Боја : Црни ногари / Штоф портокалова боја
Комплет од 4 столици  + 2 столици со раконаслони

Редовна цена 32.156
Оутлет цена 27.500