Опис

Детска соба Андреа, креирана да ги задоволи растот на детето и да ги прати континуираните потреби за фукнционалност и корисен простор.

Изработена во оплеменета иверка во дрвен дезен и колор на фронт, со метални рачки и современи решенија на оков.

Димензии на елеменети:

Орман 1Д Андреа– 45х52х210цм, избработен во оплеменета иверка, со една оклагија и една полица за складирање.

Агол 45 Андреа-80х80х210цм, избработен во оплеменета иверка, со пет полици за складирање.

Комода 902ф Андреа– 90х45х46цм, изработена од оплеменета иверка, со две фиоки.

Орманче 90 отворено Андреа-90х40х115цм, изработено од оплеменета иверка со три полици за складирање.

Работна маса Андреа– 135х60х74цм, изработена од оплеменета иверка д=25 и две метални ногари.

Наткасна Андреа-45х45х46цм, изработена од оплеменета иверка, со две фиоки, на тркалца.

Висечко орманче Андреа– 90х30х40цм, изработено од оплеменета иверка, со отклопна врата нагоре.

Ѕидна полица Андреа-90х30х42цм, изработена од оплеменета иверка.

Кревет горен Андреа-205х95х130цм, изработен од оплеменета иверка д=25цм. (за душек 200х90цм)

Кревет долен Андреа– 195х95х85цм, изработен од оплеменета иверка д=25цм, на трклаца. (за душек 190х90цм)