Опис

ТЕДИ (со фиока)- бука

Материјал: буков масив во комбинација со медијапан

Површинска обработка: боја за дрво на водена база

Надворешни димензии:1245мм х 670мм х 1050мм

Димензија на душек: 1200мм х 600мм – *три позиции на душек

Предната страница е подвижна, со можност за фиксирање на три позиции

Тркалца Ø 40мм