Кубо

23.879,00 ден104.054,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

 

КУБО (CUBО)

Гарнитура на развлекување со геометриски линии и голема удобност, создадена за луѓе кои го ценат секој миг од својот одмор
Со еден потег се претвора во кревет, со скриен простор за постелнина.

Висина: 95см
Висина на седиштето: 45см
Длабочина на седиштето: 53см

*Седиште- pocket (џепчесто) жичано јадро
**Механизам со кој се претвора во кревет.

Димензии:

Фотелја: 113х90х95цм

Двосед: 177х90х95цм

Тросед: 242х90х95цм

Агол ( со два двоседа): 242х242х90цм

Можност за изработка во мебел штоф и кожа.

*Цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1

Дополнителни информации

Елементи

агол, двосед, тросед, фотелја