Sale

Душек ОРТОПЕДИК Плус

11.490,00 ден18.890,00 ден

Категории ,
Исчисти

Опис

Достапен во димензии :
90 х 200см
100 х 200см
190 х 160см

*Производ на компанијата HILDING ANDERS

Дополнителни информации

Димензии

90х200цм, 100х200цм, 160х190цм