Елипса 2TN

18.878,00 ден

Категорија

Опис

Димензии: 120х90см + средишен продолжеток од 30см
Изведба : Орев бајц (бука)Димензии: 120х90см + средишен продолжеток од 30см
Изведба : Орев бајц (бука)