-10%

Фи 90

12.490,00 ден

Категорија

Опис

Димензии: Дијаметар 90см + средишен продолжеток од 30см
Изведба : Орев бајц (бука)
              Венге бајц (бука)Димензии: Дијаметар 90см + средишен продолжеток од 30см
Изведба : Орев бајц (бука)
              Венге бајц (бука)