Sale

Флит

35.570,00 ден99.680,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

Flytte е програма со кубични форми и може да биде интегрирана во секој простор благодарение на безвременскиот дизајн.
Високото ниво на флексибилност овозможува да се прилагодат елементите според потребите на просторијата. Совшено се совпаѓа во сите модерни и современи канцеларии и јавни објекти. Во крајните елементи можност за вградување на полначи на електрични уреди. 

Висина  71 см
Висина на седиштето 43 см
Длабочина на седиштето 60 см

Димензии:

Фотелја: 80х80х71цм

Гарнитура изведба 1: 240х80х71цм (крајна фотелја, фотелја+ одморалиште)

Гарнитура изведба 2: 240х80х71цм( (две фотелји, полица, раконаслон со полица)

*Можност за избор на мебел штоф и кожа

*Цената е изразена за гарнитура како на фотографијата во мебел штоф кат.1

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Елементи

изведба 1, изведба 2, фотелја