Опис

Фотелја Габи

Габи Ве опкружува со топлина и дава поддршка за време на опуштени моменти на читање, медитација и размислување.
Таа станува драгоцено место за Вашето спокојство.

Димензии:

висина: 106цм

длабочина: 101цм

ширина: 83цм

висина на седиште: 46цм

длабочина на седиште: 57цм

Опис  на вградени репро материјали:

Дрвена конструкција- метална рамка, шпер плоча 18мм.

Седиште- ладно лиена полиуретанска пена, без можност за деформација.

Наслон- ладно лиена полиуретанска пена, без можност за деформација

Ногари- метална крст рамка

Функција- функција за релакс- нишање

*можност за изработка во штоф и кожа

**цената е изразена за во мебел штоф кат.1