-5%

ЈД 947

4.250,00 ден

Категорија

Опис

Столица ЈД 947  хромирана санка / сив мебел штоф.
Количина: 6 парчињаСтолица ЈД 947  хромирана санка / сив мебел штоф.
Количина: 6 парчиња