Јуна

39.729,00 ден

Категорија

Опис

Фотелја Јуна

висина: 90цм

ширина: 80цм

длабочина: 80цм

висина на седиште: 46цм

длабочина на седиште: 49цм

*можност за изработка во штоф и кожа

*можност за избор на подножје (ногари)

**цената е изразена за фотелја во мебел штоф кат.1 со метални ногари