Sale

Кревет на склопување

8.690,00 ден8.990,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

Димензии:
200 х 90 см 9.989 / 8.990 ден
200 х 80 см  9.656 / 8.690 ден

Димензија на отворен кревет: 80 или 90 х200х40см
Димензија на затворен кревет: 80 или 90 х110х40см

– Цврста конструкција од квадратни метални цевки 25 х 25 mm
-Ногарка која автоматски се отвора
-Душек од ПУ Пена 10см
-Рамка со 17 Латофлекс летвички од еукалиптус

Дополнителни информации

Димензии

80х200цм, 90х200цм