Кревети Визион

Опис

Кревет Венера (концепт Визион)

Изработен од оплемента иверка во дебелина 18 и 25мм. Опционално е тапацирано узглавје во штоф.

Димензии за изработка:

-за душек единечен: 200х90цм, 200х100цм, 200х120цм

-за дупли душек: 200х140цм, 200х160цм, 200х180цм

*избор на материјали за изработка од палета со дезени

 

Кревет Гоја (концепт Визион)

Изработен од оплемента иверка во дебелина 18 и 25мм.

Димензии за изработка:

-за душек единечен: 200х90цм, 200х100цм, 200х120цм

-за дупли душек: 200х140цм, 200х160цм, 200х180цм

*избор на материјали за изработка од палета со дезени

 

Тоалетна комода Лана 4ф (концепт Визион)

Изработена во оплеменета иверка со дебелина 18мм, поставена на ногарчиња. Опција за фиоки со стандардни лизгачи или тандем со меко затворање.

-димензии на комода: 90х45х80цм

*избор на материјали за изработка од палета со дезени

    [recaptcha]