-40%

Кујна БЕЛА – експонат

165.000,00 ден

Категорија

Опис

Кујна Бела, изработена во  профилирани масивни вратнички во белен даб, и керок работна плоча. 

Должина: 280цм

Висина: 235цм

Експонатот е изложен во продажниот салон во Скопје.

Редовна цена за кујната 275.550 ден / Цена за експонат (без апарати-бела техника)  165.000 ден.
Редовна цена за апаратите 61.550 ден / Цена со попуст за апаратите 55.000 ден.