Опис

Одберете некој од нашите експонати на распродажба и добијте и до 50% попуст.

Доколку елементите и димензиите соодветствуваат, нашите архитекти ќе Ви помогнат истите да се вклопат во Вашиот простор и да добиете кујна во најкус можен рок.

Експонатот е изложен во продажниот салон во Скопје.

Редовна цена за кујната 215.000 ден / Цена за експонат (без апарати-бела техника)  125.000 ден.
Редовна цена за апаратите 45.000 ден / Цена со попуст за апаратите 35.000 ден.