-39%

Кујна ЛУЦИЈА -експонат

145.000,00 ден

Категорија

Опис

Кујна Луција, изработена во стакло боено и стакло со принт на висечките елементи. Фиоките се комплет Блум Антаро, додека висечките елементи се отвараат со Блум Авентос отклопни механизми. Видливите страници од кујната се во боен медијапан висок сјај. 

Должина: 340цм

Висина: 220цм

Експонатот е изложен во продажниот салон во Скопје.

Редовна цена за кујната 239.000 ден / Цена за експонат (без апарати-бела техника)  145.000 ден.
Редовна цена за апаратите 59.400 ден / Цена со попуст за апаратите 56.000 ден.