Опис

Фотелја Куори

Ова е навистина фотелја со раскошен дизајн и максимална удобност. Нејзината префинета естетика и беспрекорна изработка се тие што ги сочинуваат центарот на секоја соба, посебно работниот простор. Чиста и минималистичка силуета со убави пресвлеки може да се спојат во изборот од четири основни опции.

Димензии:

висина: 92цм

ширина: 82цм

длабочина: 76цм

висина на седиште: 46цм

длабочина на седиште: 49цм

*можност за изработка во штоф и кожа

*можност за избор на подножје (ногари)

**цената е изразена за мебел штоф кат.1, и ногара/ подножје  како на фотографијата.