-10%

Лариса

70.153,00 ден

Категорија

Опис

ЛАРИСА (LARISSA) M-379

Гарнитура за седење, која се карактеризира со удобни перници и со еден потег се претвора во удобен кревет.

Димензии: 240х205х93цм

Висина: 93см
Висина на седиштето: 45см
Длабочина на седиштето: 57см

 

*Седиште- брановидно жичано јадро
**Механизам со кој се претвора во кревет.

Можност за изработка во мебел штоф и кожа.

*цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1 (состав како на фотографијата, без кревет)