Sale

Лумеа

15.023,00 ден172.318,00 ден

Исчисти

Опис

Лумеа, удобен модуларен мебел со класичен и елегантен дизајн.
Оваа софа се истакнува со својата едноставна временски неутрална естетика, обезбедувајќи Ви трајно парче мебел за Вашиот дом.

 

Димензии:

Висина:  83цм

длабочина: 103цм

висина на седиште: 46цм

длабочина на седиште: 54цм

 

Димензии на елементи: 

Двосед : 186х103х83цм

Тросед : 226х103х83цм

Агол С: 258х183х83цм

Агол М:369х246х83цм

табуретка: 90х60х46цм

 

*Цената на гарнитурата е изразена за штоф кат.1

 

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Елементи

агол, агол троделен, двосед, табуретка, тросед