Опис

Исклучително удобна гарнитура, со компактен изглед и димензии.
Во составот на седиштето има брановидна и џепчеста пружина, што Ви овозможува седење и лежење на вистински душек.
Производителот “EXTRAFORM” повторно овозможува сами да ја составите идеалната поставка по Вашите желби и простор.
Големиот избор на елементи дозволуваат гарнитурата НЕО да биде изведена како аголна или како тросед, двосед, фотеља, табуретка…

Димензии:

Агол: 250х216цм

*Можност за избор на штоф и кожа

*Цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1