Нора

-10%

Опис

НОРА (со фиока)

боја: бела

материјал: буков масив во комбинација со медијапан

површинска обработка: боја за дрво на водена база

надворешни димензии:1245мм х 670мм х 1050мм

димензија на душек: 1200мм х 600мм

три позиции на душек

предната страница е подвижна, со можност за фиксирање на три позиции

тркалца Ø 40мм

    [recaptcha]

    Слични производи