-10%

Работна столица Небраска Х

4.990,00 ден

Опис

Работна столица НЕБРАСКА Х

  • Висок мрежаст наслон / Седиште еко кожа
  • Хромирани раконаслони со пластична облога
  • Хромирана база со тркалца
  • Релакс механизам и механизам за подигнување и спуштање седиште.