-10%

Работна столица NEWAIR UP

12.990,00 ден

Опис

Работна столица NEWAIR UP

  • Седиште- лиен полиуретански сунѓер
  • Наслон- лиен полиуретански сунѓер со лумбална поддршка.
  • Синхро механизам со4/5 точки на блокирање.
  • Подвижни UP AND DOWN раконаслони
  • Полиамидна база и лифтомат