-10%

Работна столица SUPRA HR

15.990,00 ден

Опис

Работна столица Супра ХР

-тапациран наслон

-наслон: мрежа со лумбална подршка

-асинхрон механизам со 5 точки на регулација

-“seat slider”-за регулалција на длабина на седиште

-UP-DOWN – регулација на висина на раконаслон

-со држач за глава (узглавље)