-10%

Работна столица SUPRA

14.990,00 ден

Опис

Работна столица Супра

-тапациран наслон

-наслон: мрежа со лумбална подршка

-асинхрон механизам со 5 точки на регулација

-“seat slider”-за регулалција на длабина на седиште

-UP-DOWN – регулација на висина на раконаслон