Рок

  • Опис
  • Постави прашање

Опис

Димензии: 140х90см +  1х50см (еден надворешен продолжеток 50см)
                      170х90см  + 1х50см (еден надворешен продолжеток 50см)

Изведба : Даб натур/ Масло
               Орев бајц (Бука )

    [recaptcha]

    Слични производи