-27%

Спална соба ЛАНА-орев/шампањ

92.000,00 ден

Категорија

Опис

Спална ЛАНА–фронтови МДФ / иверка
Редовна цена = 126.244 ден.
Цена за ЕКСПОНАТ = 92.000 ден.
Состав:
Аголен ормар (5 врати)
Кревет 200х160см
Наткасна х 2ком
Висока комода со 5 фиоки
Тоалетно огледало
*Во цената не е вклучен латофлекс под и душек