Тобако

23.296,00 ден62.088,00 ден

Исчисти

Опис

 

ТОБАКО (TOBACCO)

Овој линеарен модел е слика на идеалниот двосед или тросед.
Се карактеризира со одлични производни детали како: двојно штепување, тенки и елегантни ногарки и удобни перници, кои се особено потенцирани кога се изработени во кожа.

Висина: 84см
Висина на седиштето:  44см
Длабочина на седиштето: 51см

Димензии:

Фотелја: 79х89х84цм

Двосед: 166х89х84цм

Тросед: 206х89х84цм

*Седиште- pocket (џепчесто) жичано јадро

 

*можност за изработка во штоф и кожа во повеќе категории

*цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1 (конфигурација како на сликата)

 

Дополнителни информации

Елементи

двосед, тросед, фотелја