Tрондхајм – ДЕКТОН

46.100,00 ден

Категорија

Опис

Димензии: 140х90см

Изведба :  Даб натур/ Масло
Горна плоча обложена со ДЕКТОН 

*ДЕКТОН  (Decton) е композитен материјал – софистицирана мешавина на суровини која се користи за производство на најновите трендови – производи од стакло, порцелан и работни површини со највисок квалитет.
Се користи како алтернатива за гранитна или кварцна работна површина, бидејќи има подобри перформанси.

ДЕКТОН плочата е:
*Отпорна на флеки
*Отпорна на гребење
*Отпорна на оган и топлина
*Не избледува со тек на време
*Отпорна на UV зраци
*Отпорна на студ
*Отпорна на абразија (абење)
*Скоро без никаква апсорпција на вода (0% порозност)

 Димензии: 140х90см