Sale

Дејзи

20.967,00 ден50.170,00 ден

Category:
Clear

Description

Класичната форма на овој компактeн двосед / тросед ДЕЈЗИ се трансформира со потпирачите за раце кои нудат неколку позиции.
Контрастот помеѓу големиот седечки дел и тенките заоблени потпирачи за раце придонесува за шармантниот карактер на троседот.
Благодарение на неговите димензии, лесно се вклопува во различни простори.

Висина  84 см
Висина на седиштето 44 см
Длабочина на седиштето 52 см

 

Димензии:

Фотелја: 67(107)х84х84цм

Двосед: 157(194)х89х84цм

Тросед: 177(214)х89х84цм

 

*можност за изработка во штоф и кожа во повеќе категории

*цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1 (конфигурација како на сликата)

Additional information

Елементи

двосед, тросед, фотелја