Sale

ГОЈА- концепт Визион

10.990,00 ден18.390,00 ден

Category:
Clear

Description

Кревет ГОЈА (концепт Визион)

Изработен од оплемента иверка во дебелина 25мм за конструкција и дебелина 25мм и 18мм за узглавје. Кај узглавјето, има опција исполната да биде во оплемента иверка, медијапан мат или медијапан висок сјај.

Креветот Гоја се изработува во: 

-за душек единечен: 200х90цм, 200х100цм, 200х120цм

-за дупли душек: 200х140цм, 200х160цм, 200х180цм

*избор на материјали за изработка од палета со дезени

*цените се изразени за кревет во декор кат.1  и исполна на узглавје во иверка кат.1

Additional information

Dimensions N/A
Елементи

Кревет 100/200, Кревет 120/200, Кревет 140/200, Кревет 160/200, Кревет 180/200, Кревет 90/200