Description


Масивната структура на оваа гарнитура за седење со меки и удобни линии е во контраст со нејзините карактеристични метални нозе.
Можноста за инсталирање на подвижниот механизам за релаксирање во полу-лежечка позиција и механизам за прилагодување на потпирачот за глава ја прават оваа софа истакната во својата категорија.

Функција за релаксација за опуштено уживање по долг ден.

Висина  83/108 см
Висина на седиштето 46см
Длабочина на седиштето 56см

Димензии на гарнитура: 280х176х83/108цм

*можност за изработка во штоф и кожа во повеќе категории

*цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1 (конфигурација како на сликата)