Џој

Опис


Масивната структура на оваа гарнитура за седење со меки и удобни линии е во контраст со нејзините карактеристични метални нозе.
Можноста за инсталирање на подвижниот механизам за релаксирање во полу-лежечка позиција и механизам за прилагодување на потпирачот за глава ја прават оваа софа истакната во својата категорија.

Функција за релаксација за опуштено уживање по долг ден.

Висина  83/108 см
Висина на седиштето
46см
Длабочина на седиштето 56см

    [recaptcha]