Земја

[:mk]Висина: 76см
Висина на седиштето: 41см
Длабочина на седиштето: 60см[:en]Висина: 76см
Висина на седиштето: 41см
Длабочина на седиштето: 60см[:]

Категорија

Опис

ЗЕМЈА (EARTH) M-810

Гарнитура за седење, која се карактеризира со удобни перници и со еден потег се претвора во удобен кревет.

Висина: 76см
Висина на седиштето: 41см
Длабочина на седиштето: 60см

*Седиште- брановидно жичано јадро
**Механизам со кој се претвора во кревет.

Можност за изработка во мебел штоф.