Хипо

89.960,00 ден140.608,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

Монолитната структура содржи механизам за спиење, што го претвора ХИПО во удобен кревет. Неговата сигурна и компактна форма е нагласена со декоративни детали за работ, што ја прави оваа софа прилагодлива за секаков вид простор.

Димензии:

Висина  85 см
Висина на седиштето 48 см
Длабочина на седиштето 57 см

Двосед со лежај: 216х100цм (корисна површина за спиење: 140х198х18цм)

Агол со лежај: 298х193х100цм (корисна површина за спиење: 140х198х18цм)

*Можност за избор на штоф и кожа

 

*Цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1

Дополнителни информации

Елементи

агол, двосед