Галакси

78.870,00 ден133.980,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

ГАЛАКСИ  (GALAXY)

Елегантна гарнитура на развлекување, која со еден потег се претвора во удобен кревет, со скриен простор за постелнина.

Висина: 84см
Висина на седиштето: 46см
Длабочина на седиштето: 56см

*Седиште- брановидно жичано јадро
**Механизам со кој се претвора во кревет со латофлекс и мемори душек.

 

Димензии:

Агол со лежај: 300х195х84цм

Двосед со лежај: 200х96х84цм

 

Можност за изработка во мебел штоф и кожа.

*Цените се изразени за гарнитура во штоф кат.1

Дополнителни информации

Елементи

агол, двосед