-10%

Едге

71.557,00 ден

Категорија

Опис

Аголна гарнитура Едге

димензии: 270х217х82цм

висина на седиште: 42цм

длабочина на седиште: 55цм

*можност за изработка во штоф и кожа во повеќе категории

*цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1 (конфигурација како на сликата)