Арко

67.028,00 ден142.948,00 ден

Категорија
Исчисти

Опис

Репрезентативна софа исполнета со пердуви со скриен електомотор кој овозможува 16 см продолжување на седечкиот дел.
Потпирачот за грб и потпирачите за раце се фиксни.
Изработена во штоф или кожа, која ја нагласува конструкцијата од цврсто дабово дрво.

Висина  71 см
Висина на седиштето 43см
Длабочина на седиштето 71+16см

Димензии:

Фотелја: 406х96х71цм

Двосед: 191х96х71цм

Тросед: 230х96х71цм

*Можност за избор на тип на ногари

*Можност за функција (извлекување) на седењето

*Цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Елементи

двосед, тросед, фотелја