Седечки гарнитури

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Нео

  Нео

  Исклучително удобна гарнитура, со компактен изглед и димензии.
  Во составот на седиштето има брановидна и џепчеста пружина, што Ви овозможува седење и лежење на вистински душек.
  Производителот “EXTRAFORM” повторно овозможува сами да ја составите идеалната поставка по Вашите желби и простор.
  Големиот избор на елементи дозволуваат гарнитурата НЕО да биде изведена како аголна или како тросед, двосед, фотеља, табуретка…

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Аино

  Аино

  Висина: 74см
  Висина на седиштето: 42см
  Длабочина на седиштето: 65см

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Галакси

  Галакси

  Висина: 84см
  Висина на седиштето: 46см
  Длабочина на седиштето: 56см

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Земја

  Земја

  Висина: 76см
  Висина на седиштето: 41см
  Длабочина на седиштето: 60см

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Кубик

  Кубик

  Висина: 98см
  Висина на седиштето: 49см
  Длабочина на седиштето: 56см

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Кубо

  Кубо

  Висина: 95см
  Висина на седиштето: 45см
  Длабочина на седиштето: 53см

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Лариса

  Лариса

  Висина: 93см
  Висина на седиштето: 45см
  Длабочина на седиштето: 57см

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Тобако

  Тобако

  Висина: 84см
  Висина на седиштето:  44см
  Длабочина на седиштето:  51см

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Фери

  Фери

  Висина:  93см
  Висина на седиштето: 47см
  Длабочина на седиштето: 53см

 • Додадовте продукт во кошничка:

  Фјорд

  Фјорд

  Висина: 80см
  Висина на седиштето: 44см
  Длабочина на седиштето: 61см