Опис

Аголна гарнитура Каза

димензии: 264х218х83цм

висина на седиште: 44цм

длабочина на седиште: 52цм

 

 

*можност за изработка во штоф и кожа во повеќе категории

*можност за изработка со лежај на спуштање

*цената е изразена за гарнитура во штоф кат.1