Опис

 

Ормари со лизгачки врати 2Д и 3Д

-корпус изработен од оплеменета иверка д=18мм, и грб д=8мм.

-врати изработени од оплеменета иверка, медијапан мат, стакло или огледало. со можност за меко затворање

-внатрешен распоред по желба на купец

-димензии за изработка: ширина:од 150 до 275цм, висина до макс.270ц, длабочина 64цм.

 

Вградни ормари 2Д и 3Д

-корпус изработен од оплеменета иверка д=18мм, и грб д=8мм.

-врати изработени од оплеменета иверка, медијапан мат, стакло или огледало. со можност за меко затворање

-внатрешен распоред по желба на купец

-димензии за изработка: ширина:од 150 до 360цм, висина до макс.270ц, длабочина 64цм.

 

Ормари со класично отварање

-корпус изработен од оплеменета иверка д=18мм, и грб д=8мм.

-врати изработени од оплеменета иверка, медијапан мат или висок сјај, со можност за меко затворање.