Хјустон 160 1ХЛ

36.211,00 ден50.878,00 ден

Исчисти

Опис

Димензии: 160х90см + 1х50см (еден внатрешен продолжеток 50см)
Изведба : Бука керн / лак   
                Даб натур/ лак

 

Дополнителни информации

Изведба

Бука керн/ лак, Даб натур/масло